(032) 245-67-67, ‎(067) 674-44-50

                               ДОПОМОГА В ОФОРМЛЕННІ ТУРИСТИЧНИХ ВІЗ

           (в ціну включено консульський збір)

 kitay11

 

Необхідні документи для приватних підприємців:

  • — дійсний закордонний паспорт, з терміном дії не менше 6 місяців з моменту повернення із країни, в паспорті повинна бути як минімум одна пуста сторінка.
  • — одна кольорова фотографія розміром 3,5 х 4,5 см (без кутів та зрізів ).
  • — копія свідоцтва про реєстрацію ПП
  • — копія внутрішнього  паспорта (1-2 стор. і прописка)
  • — заповнений бланк візової анкети Китая з повною інформацією про всіх готелях проживання в Китаї на весь період перебування (телефон готеля, його адреса і назва).

Вартість оформлення візи:

Вид візи

Тип візи

Терміни оформления

Вартість, $ 

Одноразова, Коридор – 3 місяця

Термін перебування – 30 днів

Звичайна

Термінова

Супертермінова

7 днів

5 днів

3 дня

110

150

160

Двохразова Коридор – 6 місяця

Термін перебування– 30 днів

Звичайна

Термінова

Супертермінова

7 днів

5 днів

3 дня

150

190

195

 

 image  Відповідальний менеджер

Драган Олена

моб.тел. 0676744450

ilona.com.ua.2@gmail.com

Skype:     lenysja27